0:00

În zilele de 11 și 12 iulie, polițiștii de la secțiile rurale Târgu Neamț și Săvinești au avut câte o intervenție la cazuri de violență în familie. Primul caz a fost la Pipirig, unde un bărbat de 53 de ani și-a bătut soția cu un scaun. Lovită la cap, dar și la antebrațul drept, femeia, care are 51 de ani, a fost  preluată de o ambulanță și transportată la spital. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe 12 iulie – plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.”Armonie” în familie: nevastă lovită cu scaunul, mamă târâtă de păr prin casă, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Al doilea caz a fost la Săvinești unde un tânăr de 23 de ani, care băuse la fel ca și bărbatul din Pipirig, și-a amenințat mama cu moartea și cu incendierea casei. Scandalul a continuat cu distrugerea mai multor bunuri, după care tânărul și-a lovit mama cu pumnii și cu palmele, a apucat-o de păr și a târât-o prin casă.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva presupusului agresor”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”În urma administrării probatoriului, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, ameninţare şi distrugere.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”.

C.M.

Articolul precedentPoliţiştii caută o minoră care a plecat de acasă și nu răspunde la telefon
Articolul următorCel mai bun lant de drujba poate fi acum al tau, cu reducere de 18%!