Polițiștii de la Serviciul de Investigaţii Criminale și de la Postul de Poliție Pângărați caută o minoră, de 15 ani, care a plecat de acasă din ziua de 10 iulie și de atunci nimeni nu mai știe nimic despre ea. Fata nu este la prima ispravă de acest gen, dar de obicei se întorcea a doua zi și-i răspundea mamei la telefon, ceea ce acum n-a mai făcut.

La data de 11 iulie, orele 17.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pângărați au fost sesizați de către o femeie de 42 de ani, din localitate, despre faptul că, în ziua de 10 iulie, fiica sa Ciubotaru  Elena Nicoleta, de 15 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Fata are înălţimea de 1,65 m, cam 60 de kilograme, părul roșcat și ochii căprui. În ziua dispariției era îmbrăcată cu un maiou alb și blugi albi, fiind încălţată cu adidași de aceeași culoare. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea fetei este rugată să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

C.M.

 

Articolul precedentAvertizare imediată de ploi și vijelii pentru mare parte a județului Neamț
Articolul următor”Armonie” în familie: nevastă lovită cu scaunul, mamă târâtă de păr prin casă