pietricica turism

curtea domneasca 2016Cei mai mici dintre pietreni se pot bucura de Ziua Internațională a Copilului, participând la activitățile organizate de Primăria municipiului Piatra Neamţ, în Curtea Domnească, între orele 13:00-19:00.

Startul evenimentelor dedicate copiilor va fi dat la ora 13:00, cu deschiderea atelierelor de picturi pe față, desen, creație, jocuri și dans. De la ora 14:00, copiii de la Școala Populară de Artă vor susține un recital de muzică populară, iar o oră mai târziu va începe parada copilăriei, care va urma traseul: Teatrul Tineretului – Casa de Cultură – Muzeul de Istorie – Hotel Ceahlău – Curtea Domnească.

Începând cu ora 15:30, copiii vor fi invitați la petrecerea de ziua lor, iar de la ora 16.00 Clubul Artis a pregătit un program de cântece, urmând ca, de la 16:30, cei mici să fie implicați în jocuri interactive. De la 17:00, timp de o oră, va avea loc Miss și Mister Junior, eveniment realizat de Euro Arts Events, de la 18:00 fiind programată o altă jumătate de oră de jocuri interactive.

Seara se va încheia cu recitalul susținut de Viva Allegria, care va începe la ora 18:30. Pe tot parcursul programului, copiii se vor putea bucura de prezența personajelor celebre Superman, Spiderman sau Tinkerbell.

„În ultima ședință de Consiliu Local au fost aprobate trei evenimente importante pentru perioada imediat următoare. Primul dintre ele, care are loc chiar mâine, este Ziua Internațională a Copilului, pentru care am pregătit un program interactiv, pe platoul Curții Domnești”, a declarat primarul Dragoș Chitic, în cadrul unei conferințe de presă, marți, 31 mai. (Andreea AMARIEI)

1 COMENTARIU

  1. Ce frumos ar fi fost ca de 1 Iunie sa fie inaugurate locuri de joaca civilizate pentru toti copiii orasului.
    Ce frumoas ar fi fost sa se gaseasca solutii pentru perioada de vacanta, cand parintii nu au unde sa-si lase copiii, la preturi rezonabile…
    samd

Comments are closed.