0:00

FC Ceahlăul se pregăteşte să părăsească Stadionul Municipal, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFC Ceahlăul a fost notificat cu privire la faptul că, în ședință de consiliu local, a fost aprobată rezilierea contractului cu municipalitatea și că trebuie să părăsească stadionul din Piatra Neamț.

Conform contractului, evacuarea se poate face în termen de 30 de zile de la notificare, dar, din câte se pare, interesul municipalității este de a elibera cât mai repede stadionul pentru a fi încheiate contracte pentru utilități, care au fost debranșate din cauza datoriilor FC Ceahlăul.

Din câte au precizat oficialii din Primăria Piatra Neamț, cei de la club au trimis o adresă la primărie, prin care au informat că sunt de acord să părăsească baza sportivă mai repede de 30 de zile.

În funcție de ce se va întâmpla în următoarele două săptămâni, pe plan local ar urma să aibă loc discuții între reprezentanții urbei și oamenii de sport și de afaceri din Piatra Neamț, pentru a se găsi cea mai bună soluție pentru administrarea bazei sportive de la Borzoghean. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentPrimăria invită copiii, de 1 iunie, la Curtea Domnească
Articolul următorUn nou succes pentru Steel Man Târgu Neamţ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.