izotec

Luni, 9 octombrie, cele 60 de persoane vârstnice de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Târgu-Neamţ au avut parte de o surpriză oferită de primarul Daniel Harpa. Acesta, alături de consilierul său personal, Bogdan Apopei, le-a dăruit fiecăruia dintre bătrâni, câte o sacoşă de alimente şi un program artistic oferit de Ansamblul “Ţinutul Zimbrului”, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice. Edilul a ţinut să-şi ceară scuze pentru întârziere, ţinând cont de faptul că această zi a fost sărbătorită pe 1 octombrie, dar a menţionat că, din cauza mai multor evenimente de săptămâna trecută, a fost nevoit să amâne această vizită.

“A devenit o obişnuinţă în ultimii ani să sărbătorim Ziua Persoanelor Vârstnice, iar eu personal ţin să fiu alături de dv. şi în aceste momente. Alături de conducerea centrului şi a primăriei am decis să fim alături de dv. şi să vă transmitem din tot sufletul multă sănătate, să fiţi cu zâmbetul pe buze şi să vă asigur în continuare de sprijinul şi respectul meu. V-am adus la fiecare dintre dv, un fruct, ceva dulce şi altele. La Mulţi Ani!”, a spus primarul Daniel Harpa.

Vizibil emoţionaţi, unii dintre bătrâni au reuşit să-şi arate recunoştinţa faţă de gestul edilului prin zâmbete şi lacrimi de bucurie. (C.T. STURZU)

ub
pietricica turism