0:00

 

Astăzi, 24 aprilie, viceprimarul Vasile Apopei, alături de echipa sa pentru Consiliul Local, și-a depus oficial candidatura pentru funcția de primar la Targu- Neamț. Înainte, la sediul PSD, a avut loc o conferință de presă, în care, printr-un mesaj de forță, alături Vasile Apopei și echipă, s-au alăturat Daniel Harpa, președintele PSD Neamț și primarul orașului, deputatul Oana Bulai, alături de președintele și vicepreședintele Consiliului Județean, Ion Asaftei și Adrian Păduraru, Carmen Nastasă etc.

Vizibil emoționat, Daniel Harpa a relatat câteva dintre realizările din mandatele sale de primar, a punctat sprijinul echipei sale din primărie și al viceprimarului și a asigurat că, în calitatea sa de viitor președinte de județ, va sprijini proiectele primăriei. De asemenea, nu a uitat să transmită opiniei publice și faptul că, în ciuda unei campanii de denigrare a celor de la PNL, atât el cât și echipa PSD Neamț, nu vor răspunde la atacurile partenerilor de coaliție.Foto. Târgu-Neamț: Mesaj de forță la depunerea candidaturii lui Vasile Apopei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAcelași mesaj l-a avut și Vasile Apopei, care a dorit să transmită adversarilor politici că va face o campanie curată, bazată pe dialog, idei și proiecte pentru oraș.

Din echipa lui Vasile Apopei, de pe listele Consiliului Local fac parte întreprinzători, doctori, profesori și economiști.

C.T.S.

Articolul precedentCum te pregătești pentru un shooting?
Articolul următorPrimarul Andrei Carabelea și președintele PNL Neamț, George Lazăr vin la Cafeaua de dimineață
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.