Încă de la primele ore ale dimineţii de 1 Iunie, copiii s-au alăturat poliţiştilor în Piatra Neamţ, într-o acţiune plină de distracţie, bucurie, dar şi informaţii preventive.

Îmbrăcaţi în costumaţie de poliţist, pe măsura lor, trei dintre prietenii poliţiştilor, Darius, Ioana şi Sofia au participat la o mică acţiune, undeva la periferia oraşului.

Video. Foto. Poliția Piatra Neamț are ajutoare inedite de 1 iunie, ZCH NEWS - sursa ta de informații Video. Foto. Poliția Piatra Neamț are ajutoare inedite de 1 iunie, ZCH NEWS - sursa ta de informații Video. Foto. Poliția Piatra Neamț are ajutoare inedite de 1 iunie, ZCH NEWS - sursa ta de informații

„Copilăria este lumea culorilor, a zâmbetelor largi și a poveștilor izvorâte din Lumea Imaginației. Pentru noi cei mari copilăria este locul în care revenim pentru a ne oglindi și pentru a ne lua resursele bucuriei.

Vă mai aduceți aminte de Ioana, Darius și Sofia? În cursul anului am reușit să îi surprindem prin prezența noastră alături de ei, la momentul potrivit, iar astăzi, cei trei au fost protagoniștii unei acțiuni rutiere, condimentată cu zâmbet și voie bună.

Prin glasul copiilor noi cei mari, am conștientizat încă o dată cât de importanți suntem în viața lor.

Ar fi minunat ca pe umerii noștri, asemenea unor uriași să le susținem întreaga lume …să le fim scut pentru orice durere.

În cazul conducătorilor auto, acest lucru este simplu de realizat, conduceți prudent și respectați regulile rutiere.

Să îi iubim, să le oferim rădăcini puternice și aripi pentru zbor. 

La mulți ani, dragi copii! Aripi deschise spre bucurie!”, precizează IPJ Neamţ, prin vocea purtătorului de cuvânt subinspector Ramona Ciofu.

Angela Croitoru

Articolul precedentNume noi în dosarul mită la Ambulanța Neamț – liderul sindical Gladior Andronache, noul intermediar
Articolul următorÎncă o premieră la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.