Clubul pietrean de rugby Venus TEMAD a sărbătorit, prin muncă, aniversarea celor 24 de ani de la înfiinţare. Preşedintele Eusebiu Popa a convocat sâmbătă, 14 noiembrie, mai multe grupe de copii pe stadionul municipal din Roznov, scopul manifestării fiind acela de a populariza sportul în rândul tinerilor.

După grupele de copii formate la Piatra Neamţ, Târgu Neamţ şi Răuceşti, din această săptămână, la Roznov, îşi vor desfăşura activitatea trei grupe de juniori şi junioare. Cu această ocazie, Eusebiu Popa a rememorat cum a fost primul antrenament de rugby în acest club, în urmă cu 24 de ani.

„Prima adunare a fost ad-hoc, pe stadionul Ceahlăul, unde era un teren cu puţină iarbă. A fost într-o zi de sâmbătă, în noiembrie, iar antrenamentul l-am făcut pe platoul Gospodinelor, pe muntele Cozla. Eram vreo 20 de copii, cu o minge din plastic, încercam şi noi să jucăm. Neavând un teren al nostru, ne-am mutat activitatea în Ştrandul Tineretului”, a povestit Eusebiu Popa.

Graţie sponsorilor, copiii prezenţi la acţiunea de sâmbătă, au primit premii în obiecte şi dulciuri. (Mihai STOIAN; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentÎn atenția CJ Neamţ și a CL Piatra Neamț: La Suceava se poate…
Articolul următorCarambol la Dumbrava Roşie! Accident mortal la Roznov!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.