accident carambol 02Ziua de sâmbătă, 14 noiembrie, a început cu un accident grav la Dumbrava Roşie şi s-a încheiat cu unul mortal la Roznov.

Primul eveniment s-a întâmplat, la ora 10, din cauza unui bărbat, de 39 ani, din Mărgineni, care n-a respectat semnificația indicatorului „oprire”, a pătruns în intersecția cu DJ 156A și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat într-un al treilea, care se afla oprit în dreptul indicatorului. Urmare a producerii accidentului un pasager din autoturismul care a provocat accidentul în vârstă de 36 ani, a fost rănit grav.

După 4 ore de la primul accident a urmat un altul la Săbăoani, unde o şoferiţă începătoare, în vârstă de 18 ani, a lovit un băiat de 16 ani, care traversa DN 2 pe o trecere de pietoni. Victima a avut noroc şi a scăpat cu leziuni uşoare, spre deosebire de un bărbat de 43 de ani din aceeaşi localitate, care a fost accidentat 3 ore mai târziu, în timp ce traversa aceeaşi şosea. Pietonul nu s-a asigurat, a vrut să traverseze neregulamentar şi a fost accidentat grav de un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani din comună. În ambele cazuri se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Tot pentru că a vrut să traverseze neregulamentar şi-a pierdut viaţa un bărbat de 40 de ani de ani din Roznov, care se afla sub influenţa alcoolui. El a fost lovit în plin de o maşină condusă de o femeie de 55 de ani din Piatra-Neamţ, căreia i s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. (C. MIRCEA)

Articolul precedentVenus TEMAD Piatra Neamţ – 24 de ani de la înfiinţare
Articolul următorFemeie prinsă la tăiat copaci cu drujba
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.