0:00

Vânzarea drepturilor TV luată la puricat, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Polițiștii au descins, ieri dimineață, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal și la mai multe locații din București și județul Ilfov fiind vizate 7 persoane suspectate de evaziune, delapidare şi spălare de bani, cu un prejudiciu de 3 milioane euro, într-un dosar privind vânzarea drepturilor de televizare ale meciurilor din Liga I de fotbal. Percheziţiile au fost făcute de Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi cu sprijinul Serviciului Român de Informaţii.

Ioan Mironaș, directorul sportiv al Ceahlăului, a declarat că nu comentează ”zvonurile” privind prejudiciul adus cluburilor de către LPF, pe vremea când președinte era Dumitru Dragomir.

“Nu vreau să speculez pentru că nu am toate datele. Noi ne-am încasat drepturile relativ la timp. Ar fi păcat să se confirme zvonurile acestea”, a specificat Ioan Mironaș. Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, care este nașul lui Gheorghe Chivorchian, actualul secretar general al FRF, a fost reținut 24 de ore sub acuzația de delapidare și spălare de bani. Procurorii spun că patrimoniul LPF ar fi fost prejudiciat cu aproximativ 3 milioane de euro, din vânzarea drepturilor TV către firma RCS & RDS. (C.S.)

Articolul precedentSe distribuie tichetele sociale la Roman
Articolul următorŞeful FRF promite curăţenie în fotbal