Cei peste 4.000 de romașcani, care au depus dosarele pentru a primi un ajutor constând în tichete sociale, se pot adresa, în această săptămână și săptămâna viitoare, Direcției de Asistență Socială a Primăriei Roman, pentru a ridica bonurile.

Dosarele s-au putut depune, până la mijlocul lunii martie, iar sprijinul se acordă pentru a-i ajuta pe pensionarii și persoanele cu handicap, cu venituri reduse, să aibă o masă mai bogată de Paște. Aceasta este prima acțiune din acest an, urmând ca romașcanii să mai beneficieze de bonuri de masă în valoare de 40 de lei de încă trei ori până la finele lui 2014. Față de anii anteriori, actele se depun o singură dată, cu precizarea că dosarul trebuie rennoit doar dacă apar modificări privind veniturile sau membrii familiei.

Totuși, cei care nu au îndeplinit condițiile la început de an, dar situația materială le permite ulterior, se pot înscrie la Direcția de Asistență Socială, urmând să intre în următoarea etapă de distribuire a tichetelor. Bonurile ar trebui să fie utilizate doar pentru achiziția de medicamente și alimente. (C. MATEI)

Articolul precedentOră de istorie pentru Basarabia
Articolul următorVânzarea drepturilor TV luată la puricat