pietricica turism

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a reiterat cele afirmate de colegii noștri de la săptămânalul “Mesagerul de Neamț”, în urmă cu două săptămâni în articolul ”FRF declară război cluburilor cu datorii”: vrea ”curățenie” în fotbalul românesc. ”Cei cunoscuţi în teritoriu pentru intervenţii abuzive, cei cunoscuţi pentru cadouri, cine e sub nivelul FRF va pleca acasă. Bazele Federaţiei vor fi curate şi eficiente. Structura FRF va fi curăţată”, a promis Răzvan Burleanu într-o conferință de presă.

Sediul adminstrativ al FC Ceahlaul

Coincidență, sau nu, angajați ai FC Ceahlăul au început luni o amplă operațiune de curățenie în sediul administrativ. Se vorbește despre o tentativă de vânzare a clubului profesionist de fotbal către un investitor, a cărui identitate nu a fost încă dezvăluită, dar care ar urma să viziteze miercuri, 9 aprilie, sediul clubului pietrean pentru o primă rundă de negocieri. Viorel Măstăcăneanu, președintele CA al Ceahlăului, a precizat doar că se iau în calcul mai multe variante pentru revigorarea echipei.

Liga a II-a şi a III-a vor suferi modificări

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a explicat modul în care vor arăta ligile a II-a şi a III-a în sezonul viitor, dar şi planul de a creşte numărul de serii ale Ligii a III-a. În eşalonul secund va fi schimbat modul de desfăşurare al play-off-ului, care a creat multe dezbateri. Astfel, dacă acum cele 6 echipe care se califică în play-off păstrează doar punctele obţinute în meciurile directe, din sezonul viitor vor păstra toate punctele acumulate în prima fază a campionatului.

Razvan Burleanu vrea sefia FRF

Pot să vă spun propunerea membrilor afiliaţi care se va afla pe ordinea de zi pe 17 aprilie. La nivel de liga a doua vom avea două serii de 12 echipe, cu play-off şi play-out, doar că se va intra cu toate punctele acumulate în prima parte a sezonului. La nivelul ligii a treia, vom avea 6 serii cu câte 14 echipe. Vom încerca să transformăm liga a treia într-una cu 8 serii pentru a reduce cheltuielile”, a mai spus Răzvan Burleanu. (C.S.)

1 COMENTARIU

Comments are closed.