Un deceniu de închisoare pentru omor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMagistrații din cadrul Tribunalului Neamț s-au pronunțat în cazul crimei ce a avut loc pe 1 decembrie anul trecut și au aplicat o pedeapsă de 10 ani de închisoare. Acuzată în acest caz a fost o femeie de 44 de ani din Bâra. Rudele celui ucis, un localnic de 62 de ani, nu s-au constituit părți civile în procesul penal, dar femeia este bună de plată cu 2.200 de lei bani datorați statului cu titlu de cheltuieli judiciare. Decizia instanței de fond nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Bacău.

Fapta a avut loc pe 1 decembrie 2022, la locuința victimei, unde femeia venise în vizită. Pe fondul unui conflict spontan între cele două părți s-a ajuns la violențe. Mai tânără și mai în putere, femeia a pus mâna pe un cuțit de cucătărie cu lama de 11,5 centimetri și a înjunghiat oponentul (mai multe amănunte puteți citi aici).

După incident, a plecat acasă, iar cadavrul a fost descoperit a doua zi de rudele bărbatului. Autoarea a fost depistată în scurt timp, fiind arestată preventiv. Măsura privativă de libertate a fost prelungită succesiv, iar la pronunțare magistrații au menținut-o.

(G.S)

Articolul precedentPregătiri pentru mitingul Educației din 9 iunie
Articolul următorNicolae Ciucă anunță că memorandumul va încheia greva din Educație. 20000 de sindicaliști protestează vineri la București
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.