0:00

Neamț. Femeie acuzată că și-a ucis amantul, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO crimă înfiorătoare a avut loc în noaptea de 1 spre 2 decembrie, la Sagna.

O femeie de 44 de ani, mamă a doi copii, căsătorită, este acuzată că și-a ucis cu sânge rece amantul. Crima a avut loc în jurul orei 23,00 chiar în casa bărbatului de 62 de ani, găsit fără suflare, într-o baltă de sânge, cu jugulara tăiată, chiar de către fiica sa. Femeia este acuzată că îi aplicase mai multe lovituri de cuțit, însă cea de la gât i-a fost fatală.

La audieri, femeia a recunoscut că i-ar fi aplicat o singură lovitură cu cuțitul în burtă, de celelalte nu își mai amintește, potrivit procurorilor. Ea a declarat că ar fi vrut să sune la salvare, dar că bărbatul ar fi refuzat să îi dea telefonul mobil. După aceea a plecat și l-a lăsat sângerând de moarte și s-a dus la un cumnat al său, dar nici de acolo nu a sunat pe motiv că acesta nu ar fi avut telefon. Cert este că în momentul în care fiica victimei a ajuns acasă acesta era deja mort.

Martorii spun că l-ar fi vizitat frecvent, ea spune că nu aveau nici un fel de relație. Totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool. Bărbatul a fost găsit cu 4-5 plăgi înjunghiate, însă cea din zona cervicală i-a fost fatală. Femeia este în arest preventiv sub acuzația de omor” a precizat procurorul Marius Ianuș, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

Angela Croitoru

Articolul precedentNeamț: Două accidente coliziuni cu copaci
Articolul următorTârgu–Neamț: Șofer beat și fără permis prins de polițiști
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.