Astăzi, în jurul orei 15,30, în două localități diferite din Neamț, Dulcești și Săvinești, au avut loc accidente având același tipar. În ambele șoferul a pierdut controlul volanului și autovehiculele au ieșit de pe șosea și s-au izbit de un copac. În accidentul de la Dulcești, în autoturismul implicat se aflau un bărbat de 43 de ani și o femeie de 44 de ani. Ambii au reușit să iasă pe propriile picioare din mașină, au primit primul ajutor de la paramedicii SMURD și au fost transportați la Centrul de Primiri Urgențe de la spitalul Roman.

Neamț: Două accidente coliziuni cu copaci, ZCH NEWS - sursa ta de informații

În cel de la Săvinești, șoferul autoutilitarei, un bărbat de 34 de ani, a suferit răni superficiale și a refuzat transportul la spital, după evaluarea medicală la fața locului. Numitorul comun al celor două accidente, pe lângă copaci, pare a fi carosabilul cu polei care a determinat pierderea controlului asupra direcției de deplasare.

Neamț: Două accidente coliziuni cu copaci, ZCH NEWS - sursa ta de informații Neamț: Două accidente coliziuni cu copaci, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Angela Croitoru

Foto: ISU Neamț

Articolul precedentAtenție colecționari! BNR lansează o monedă din argint sărbătorind Bursa de Valori
Articolul următorNeamț. Femeie acuzată că și-a ucis amantul
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.