UMF Iaşi: O nouă vizită a mascaţilor! Au plecat cu 20 de studenţi!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiScandalurile se ţin lanţ la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi.

Joi dimineaţă (30 iunie) 20 de studenţi au fost duşi cu mascaţii de la examen direct la Parchetul Iaşi.

Descinderea mascaţilor s-a derulat fără mare tam-tam şi a vizat un corp al universităţii şi Decanatul.

Au fost ridicate mai multe documente, iar cei 20 de studenţi au fost audiaţi mai apoi la Parchet, într-un nou dosar de corupţie. Surse judiciare au precizat că ar fi vorba despre condiţionarea promovării unor examene de o serie de „atenţii”.

Reprezentanţii Parchetului Iaşi au refuzat să ofere alte date despre caz. Nici reprezentanţii universităţii nu au avut vreo reacţie publică.

Nu este primul scandal în care este implicată universitatea ieşeană în ultimul an. În 2015, soţii Carmen şi Gheorghe Dorobăţ au fost cercetaţi de DNA, acuzaţi fiind de luare de mită. Pe masa procurorilor DNA există încă un dosar în care angajaţi ai UMF sunt vizaţi în cazul sesiunii de înmatriculări de vara trecută. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDNA: Fostul primar de Paşcani, deferit justiţiei
Articolul următorExtraordinară la Târgu-Neamț: Vin ai noștri, pleacă ai voștri!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Poate da Bunul Dumnezu sa intre odata in tot ceea ce inseamna sistem medical din Romania. este cel mai corupt sistem! Plin de cadre incompetente, indolente si spagare!!!! Sa se inceapa din scolile de profil, unde sunt formati pe bani viitorii „specialisti”.
    Doamne ajuta!

Comments are closed.