0:00

Tragedie la un club de canotaj. Un sportiv de 14 ani din Botoșani a murit electrocutat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn incident tragic a avut loc la data de 11 iunie, în Orșova, după ce un adolescent de 14 ani și-a pierdut viața prin electrocutare la clubul de canotaj din oraș. Incidentul a avut loc în cadrul Centrului Național Olimpic de pregătire a Juniorilor (CNOPJ), parte a Complexului Sportiv Național Orșova.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 17:20, când polițiștii au fost alertați despre electrocutarea unei persoane la complexul sportiv. Din primele verificări s-a constatat că victima, un băiat de 14 ani din Botoșani, se juca de-a v-ați ascunselea împreună cu colegii săi. În timpul jocului, adolescentul s-a ascuns în camera tehnică a complexului, unde a intrat în contact cu un panou electric și a fost găsit decedat.

Poliția municipiului Orșova a fost sesizată cu privire la faptul că la complexul sportiv din municipiu, o persoană s-ar fi electrocutat. La fața locului, s-au deplasat polițiștii orșoveni care, din primele verificări efectuate, au stabilit că un minor de 14 ani, în timp ce se juca împreună cu alți colegi din cadrul complexului, acesta s-ar fi ascuns în camera tehnică a unității, pe un panou electric, fiind găsit decedat. Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neglijență în serviciu”, se arată într-un comunicat al IPJ Mehedinți publicat de RomâniaTV.net.

Până în prezent, reprezentanții clubului de canotaj din Orșova nu au emis un punct de vedere oficial cu privire la acest eveniment tragic.

Denisa POPA

FOTO: Facebook / Club Sportiv Școlar Orșova

Articolul precedentUn nou dosar de trafic de droguri de mare risc în zona Moldovei
Articolul următorPrecizări referitoare la lucrările de cuplare a noii magistrale de apă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.