0:00

Un nou dosar de trafic de droguri de mare risc în zona Moldovei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMai multe percheziții au efectuat procurorii DIICOT într-un dosar în care un tânăr este acuzat de operațiuni ilicite cu stupefiante, între care cocaină și ecstasy.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că acesta a deținut și comercializat diferite cantități de droguri de mare risc-cocaină, către consumatori de pe raza județului Botoșani. În urma perchezițiilor efectuate, în locuința și în autoturismul suspectului au fost identificate și ridicate peste 230 grame cocaină, 134 grame substanță cristalină 4-CMC, 516 comprimate ecstasy și peste 430 grame substanță psihoactivă 2-MMC. Stupefiantele erau ambalate în diverse pungi și casolete. Anchetatorii au mai găsit mai multe cântare, dar și o sumă mare de bani, peste 140.000 lei.

Un nou dosar de trafic de droguri de mare risc în zona Moldovei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSuspectul a fost prezentat în fața magistraților de la Tribunalul Suceava care au dispus privarea de libertate. „Admite propunerea formulată de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava privind luarea măsurii arestării preventive față de inculpatul (…). Dispune arestarea preventivă pentru o durată de 30 de zile, începând cu data de 10.06.2024 până la data de 09.07.2024, inclusiv a inculpatului pentru comiterea infracțiunilor de: trafic de droguri de mare risc, fără drept, trafic de droguri de mare risc, fără drept și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului (…)”, conform instanței.

FOTO: DIICOT

(G.S.)

Articolul precedentMara Calista, deputat PNL: „Cred cu tărie că avem nevoie de educație sexuală în școli, adecvată vârstei, predată de specialiști, pentru a-i învăța pe copiii noștri să se ferească de abuzuri”
Articolul următorTragedie la un club de canotaj. Un sportiv de 14 ani din Botoșani a murit electrocutat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.