0:00

Mara Calista, deputat PNL: „Cred cu tărie că avem nevoie de educație sexuală în școli, adecvată vârstei, predată de specialiști, pentru a-i învăța pe copiii noștri să se ferească de abuzuri”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAm votat astăzi pentru Hotărârea privind adoptarea opiniei referitoare la Propunerea de directivă a Parlamentului European şi a Consiliului privind combaterea abuzului sexual asupra copiilor, a exploatării sexuale a copiilor şi a materialelor care conţin abuzuri sexuale asupra copiilor.

Ne luăm angajamentul să continuăm lupta împotriva acestor abuzuri, să armonizăm sancțiunile aferente infracțiunilor referitoare la abuzul sexual și exploatarea sexuală a copiilor și la materiale care conțin asemenea orori. Cu fiecare pas făcut de noi în acest sens contribuim la stoparea acestor abuzuri. Realitatea îngrijorătoare este ca sunt din ce în ce mai multe în țara noastră. Acestea trebuie sancționate prin măsuri drastice și fără echivoc.

Continui să cred cu tărie că avem nevoie de educație sexuală în școli ca o măsură imediată, adecvată vârstei, predată de specialiști, pentru a-i învăța pe copiii noștri să se ferească de abuzuri.

Mai multe detalii puteți vedea aici.

Mara Calista, deputat PNL

Articolul precedentSimpozion dedicat memoriei eroilor neamului la Farcașa
Articolul următorUn nou dosar de trafic de droguri de mare risc în zona Moldovei
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.