reclama autocenter

O adolescentă din Ruginoasa a ajuns, sâmbăta trecută, la Centrul de Primire Urgențe a Spitalului municipal din Roman, după ce a încercat să-și pună capăt zilelor. Povestea tinerei  este una destul de dramatică, ea fiind unul din clienții fideli al spitalului romașcan.

„Este la cea de-a șasea tentativă de a-și lua viața. Din câte am înțeles de la colegii mei, fata trăiește în concubinaj cu un bărbat din comună, mult mai în vârstă decât ea. Ne aflăm în fața unui caz care ridică mari probleme, cu atât mai mult cu cât tânăra a ajuns chiar și în secția de psihiatrie a unității noastre”, ne-a explicat medicul Cătălina Pălăncianu, directorul unității medicale.

Pastilele pe care fata le-a înghițit nu i-au pus nicio clipă viața în pericol. „Când a fost adusă la noi, pacienta nu era în stare gravă. Pilulele pe care le-a înghițit erau, de fapt, vitamine – B6 și Magnerot, așa că nu a fost niciun risc. Pentru siguranță, am decis, totuși, transferarea ei la Spitalul Județean Neamț”, a conchis directorul Spitalului Municipal Roman. (A. SÎRBU

Articolul precedentLehuzele, externate pe propria răspundere
Articolul următorAvem prifect