reclama autocenter

Junele nostru prifect navetist s-o întors la treabă, așa că celălant june suptprifect poate să doarmă acasă și în felul ăsta o scăpat de șăfie cu semnat de acte și dar răspunsuri la presă. Dar să știți că s-o simțit că o venit dom prifect, că mintenaș s-o apucat de cetit ce am scris de o seamă de cleienți mai cu seamă den cejeu. Și unde nu se apucă dom prifect de făcut cercetări plus investigății și dă cu crucea peste un domn conselier de care am zis noi cu acte că e incompatibil până la brăcinari, așa că l-o trimis acasă cu ordin scris pe stimabil.Acuma, noi zicem că i-o priit șederea în afara instituției, că o vinit cu forțe noi și vesele, dar cu o floare nu faci grădină și dacă ne uităm mai bine prin ograda cejeului, mai sunt o seamă de inși mușcați de filoxera asta păroasă de-i zice incompatibilitate. Așa că așteptăm să vedem dacă pixu lui dom prifect are să fie la fel de erect ca de data asta. Dă, Doamne …

 Ieri la șpetal, dom manager o avut o cumpămă, că la un moment dat ieșeau den biroul mnealui aburi, fum, apă cam ca la efectele speciale din filmele de speriat copchii. Da domnu Lazăr nu e așa de slab de înger și o trecut cu bine peste eveniement, că dacă era cine știm noi precis se lăsa cu perfuzi și respirații gură la gingie, bașca oarece masaje de pornit motoru. Acuma, noi am zice că beroul musai trebe aghezmuit, că nu-i ceva curat acolo. Dacă vreo nălucă a vreunui derector precedent s-o întors după fișa de cadre, ori cineva o făcut vreun woodoo din picioare ca să-l sperie pe dom manager? Nu să știe, că astea-s chestii dișcrete și musai trebe descântec de la doamnă pricepută, școlită la mama Omida și cu atesta profesional de liber exercițiu. Da până acolo, poate se verifică instalația de încălzire și să schimbă caloriferele de când era lupu cățel cu ceva mai nou și mai serios, că nu se cade ca ditai managerului să-i pocnească instalația sub ochi.

 Am stat și ne-am tot gândit la drumu până la orașul lui vodă pe care-l fac împreună, dar separat, junele șăf de la pesedeu și dom președinte Culiță (să trăiți!). Că după cum ziceam or să fie luați la întrebări despre cum se mișcă trebile la noi, despre majoritățile gheboase, bașca de oarece vorbe grele scăpate pe sub streșini. Acuma, ca să vă stârnim, ne-am gândit la un concurs dă rămășage, să vedem dacă sus pomeniții vin de la capitală împăcați ori unu pe scut și celălant supt el. Noi zicem că o să fie împăcați forțat și punem la bătaie un pet cu rachiu de smochini păroase la un litru juma, că alea de două litre le-o ascuns ăsta den mijloc, dacă nu le-o fi băut până acuma, că stă cam într-o aripă de vreo trei zile. Cumătru zice că n-are cum să fie împăcați, că dom președinte e bățos și nu se lasă întors, bașca că junele o dovedit lipsă de reșpect și s-o dat la el pe din dos. Dați răspunsurile voastre pe site și vedem cine și ce dă de băut. Bine?

Articolul precedentTentativă de sinucidere cu vitamine
Articolul următorȘedință de CJ amânată de… neprevăzute