Mult așteptata ședință a Consiliului Județean Neamț, care ar fi trebuit să se desfășoare luni, 27 ianuarie, ora 14, și în care ar fi trebuit să se adopte bugetul județului Neamț pentru anul 2014, a fost amânată. Cu un sfert de oră înainte de începerea lucrărilor, secretarul județului Neamț a anunțat că  din dispoziția președintelui CJ, Culiță Tărâță, ședința se va amâna.

”Ședința se amână din motive obiective și neprevăzute, iar data până la care aceasta va fi amânată nu a fost anunțată”, a declarat Daniela Soroceanu, secretar al județului Neamț. Zvonuri cum că ședința de Consiliu Județean de pe 27 ianuarie se va amâna au existat încă din ziua precedentă. Mai mult, se spunea că aceasta nu se va desfășura din cauza faptului că liderii administrației județene și cei ai principalelor partide politice nu au căzut de acord în privința bugetului care ar trebui alocat fiecărei unități administrativ-teritoriale în parte. (I.C.)

Articolul precedentAvem prifect
Articolul următorAprovizionarea magazinelor îngreunată de zăpezi

1 COMENTARIU

  1. E PLACINTA PREA MICA SI NU AJUNGE SI LA INTERLOPPI SI BAIETII RAMAN FARA SCAUN ASA CA HAI SA FACEM O PLACINTA MAI MARE CACI CONTRIBUABILI PLATESC .

Comments are closed.