Codul galben de ninsori a deschis magazinele din Piatra-Neamţ cu mai puţină marfă decât în zilele normale. Din cauza zăpezii, multe dintre maşinile care veneau de regulă să aprovizioneze cu marfă la primele ore ale dimineţii au avut întârzieri chiar şi de 5 ore.

Este şi cazul unui agent economic care-şi desfăşoară activitatea zilnic în Piaţa Centrală din Piatra-Neamţ: “Cele mai mari întârzieri în cazul nostru au fost la aprovizionarea cu ouă. Maşina venea de la ferma de la care luăm de obicei la ora 7 dimineaţa, însă acum ne-au transmis telefonic de acolo că nu vor putea sosi mai devreme de ora 12. Clienţii fideli care cumpără de la noi aproape zilnic se opresc la stand şi ne întreabă de ce nu avem ouă. Asta e. Zăpezile astea ne-au afectat pe toţi. Sperăm ca zilele viitoare drumurile să nu mai fie greu de parcurs şi lucrurile să revină la normal”, ne-a declarat vânzătoarea.

Contactate de redacţia ziarului ”Ceahlăul” şi întrebate dacă au întâmpinat probleme similare de aprovizionare din cauza zăpezii, marile lanţuri de magazine care au puncte de desfacere în Neamţ au întârziat să ofere răspunsuri oficiale până la ora redactării acestei ştiri. (I.H.S.)

Articolul precedentȘedință de CJ amânată de… neprevăzute
Articolul următorCele mai mici preţuri