Tânărul care a furat un microbuz și l-a zdrobit de-un stâlp a fost prins, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn dimineața de 4 decembrie, cine a trecut pe strada Ștefan cel Mare din Piatra-Neamț, prin fața Colegiului Tehnic Forestier, a văzut un microbuz  zdrobit de un stâlp de electricitate și ”parcat” cu forța taman în poarta fostului șef al Poliției Rutiere Neamț.

Încă de atunci s-a stabilit că autovehiculul (proprietatea unui cetățean turc, domiciliat în Piatra-Neamț) a fost furat, în noaptea de 3 spre 4 decembrie, dintr-o parcare din zona Pietricica. L-a condus, cel mai probabil, cu viteză, un  tânăr, de 17 ani, din Roznov, care avea drept pasager un prieten, în vârstă de 16 ani.

Cel care a furat mașina și a distrus-o este Adrian Petruț Chindea, care are mai multe păcate, în ciuda vârstei sale încă fragede. El este implicat în mai multe furturi, atât din firme, cât și din locuințe sau autoturisme.

Ultima ispravă înainte de furtul microbuzului a fost o spargere, comisă împreună cu doi prieteni, la un magazin din cartierul Mărăței, de unde au dispărut țigări în valoare de 1.500 de lei. Primul care a fost prins, Vasile Scăfiță, din Dumbrava Roșie, a fost plasat în arest la domiciliu, până pe 21 decembrie 2016.

În ziua de 6 decembrie, Judecătoria Piatra-Neamț a admis propunerea de arestare în lipsă pentru ceilalți doi participanți la furt: Petruț Adrian Chindea și Florin Vlad Bălan. Ultimul a fost prins acum câteva zile, iar Chindea, care se ascundea pe la prieteni, rude și cunoscuți, dar știa că este căutat, a fost găsit și încarcerat în ziua de 14 decembrie. (C.M.)

Articolul precedentVeşti bune: pensiile se achită înainte de Sărbători!
Articolul următorServiciile sociale licenţiate din Neamţ, locul 2 în Regiune şi 9 la nivel naţional
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.