0:00

Cine a ieșit duminică dimineață să se plimbe pe strada Ștefan cel Mare din Piatra Neamț, în apropiere de intersecția cu stadionul ”Ceahlăul”, chiar în fața Colegiului Forestier, a putut vedea un microbuz parcat cu forța într-un stâlp de electricitate, după ce a lovit puternic și un zid din piatră.

ACTUALIZARE: Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, subinspector Elena Bulgărea, povestea microbuzului parcat în stâlp are toate caracteristicile unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere fără permis și furt.

După cum au stabilit polițiștii, microbuzul a fost furat din Piatra Neamț de un tânăr în vârstă de 17 ani, din Roznov, iar în dreapta acestuia se afla un alt adolescent, de 16 ani, din Piatra Neamț. Aceștia au luat vehiculul la ”plimbare” și, pe când se aflau pe str. Ștefan cel Mare, a pierdut controlul volanului, a lovit gardul și s-a proptit direct în stâlp. Tânărul de 16 ani a fost rănit și a ajuns la spital, în vreme ce șoferul de ocazie a fugit de la locul faptei. Polițiștii au stabilit deja cine e și îl caută.

Articolul precedentLIGA A IV-A: Bradul şi Teiul, duel de la distanţă pentru locul I
Articolul următorSpitalul Județean Neamț în scandalul Vitalaire: ”Doctorul mi-a dat forțat un aparat!”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.