0:00

Strada Dărmănești şi apa… Sfintei Joi, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Ieri, încă de la primele ceasuri ale dimineții, ulița Dărmănești, din municipiul Piatra Neamț, s-a umplut cu apă. Cauza, defectarea sau, în cel mai sigur caz, deschiderea voită a unui hidrant din care a curs apă, de-a mai marele dragului, câteva ceasuri bune. Ce cantitate o fi intrat în canalizarea urbei, nimeni nu știe, dar două chestiuni trebuie luate în seamă. Prima ar fi că sistemul de hidranți publici funcționează, mai puțin în Piața Centrală în momentul izbucnirii focului mistuitor, iar a doua, cine plătește paguba?

Strada Dărmănești şi apa… Sfintei Joi, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Cu siguranță, locuitorii municipiului Piatra Neamț, care vor avea de suportat câteva sute metri cubi de apă, pe ușor. Totuși, de ce salariații de la Apa Serv s-au mișcat atât de greu și, încă ceva, de ce domnul Dughir și onorabila dumisale echipă de subalterni au tratat cu indolență, pardon, nesimțire, respectiva defecțiune?

Strada Dărmănești şi apa… Sfintei Joi, ZCH NEWS - sursa ta de informații

În schimb, recunoaștem, strada respectivă a avut parte de o îmbăiere pe cinste, iar locuitorii din zonă, cel puțin o perioadă, nu vor mai avea parte de praf, dar, despre prețul practicat de Apa Serv SA, pentru un metru cub de apă consumat, plus pierderile planificate sau nu,  ce să mai spunem, că ne apucă plânsul.

Fotoreportaj de C. NEGRU

Articolul precedentSC Bacău – FC Ceahlăul 1-5 (0-0, 1-1)
Articolul următorCei patru care vor gunoaiele Neamțului

2 COMENTARII

  1. Stimati Domni redactori,
    Am avut curiozitatea ca simplu cetatean (ceea ce dumneavoastra ca ziaristi nu ati facut) si am sunat la Apaserv. Mi s-a explicat, ca pentru a putea intervene la o avarie, reteaua trebuia golita de apa si ea se face si prin hidranti, si asta pentru a scurta timpul de intrerupere al apei. Altfel ar fi durat foarte mult si lumea cand revenea de la serviciu ar fi stat fara apa.
    M-a ingrijorat faptul ca a ars piata centrala, si impreuna cu un grup de vecini, am facut o sesizare la care mi s-a raspuns ca hidrantii montati de Apaserv in apropiere au functionat ei fiind supraterani, iar cei montati de constructorul halei ce sunt subterani nu au putut fi gasiti fiind ingropati sub asfalt.
    Pe viitor inainte de a scrie un articol, mai documentati-va!
    O zi buna!

  2. corect ! e mai la indemana insa de vorbit aiurea ,si mai simplu sunt convins ca nu v-a apare comentariul , dar asta e !

Comentariile sunt închise.