Știre actualizată. Femeie lovită mortal de un autoturism, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Accidentul a avut loc pe Drumul European 581, iar polițiștii rutieri din Vaslui au precizat că autoturismul care a lovit-o pe femeie era condus de un tânăr de 25 de ani, din Priponești, județul Galați.

Acesta nu consumase alcool.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și efectuează verificări pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului.

Știre inițială. Seria accidentelor mortale din ultima săptămână continuă din păcate în regiunea Nord Est. După tragicul accident din comuna Sârca, județul Iașim de marți, 2 februarie, în care 7 persoane și-au pierdut viața, astăzi, de data aceasta tragedia s-a produs în județul Vaslui.

În această seară, 2 februarie, pe o stradă din satul Bădeana, comuna Tutova, o femeie de aproximativ 52 de ani, localnică, a fost lovită de un autoturism.

Echipajul de Prim Ajutor SMURD al ISU Vaslui ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a o salva și a fost declarat decesul.

Angela Croitoru

Foto: ISU Vaslui

Articolul precedentInvestiții în infrastructura educațională antepreșcolară
Articolul următorUn tată și-a donat rinichiul fiului său de 17 ani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.