Actualizare ora 11.00: Femeia însărcinată din ambulanţa SAJ de la Târgu Frumos, în vârstă 24 de ani, aflată la prima sarcină, care s-ar părea că este infectată cu noul coronavirus, a fost transportată la Maternitatea Elena Doamna din Iaşi.

Şoferul ambulanţei a fost şi el transportat la UPU cu splina ruptă şi umează să intre în operaţie. Asistenta de pe ambulanţă a suferit şi ea unele leziuni fiind transportată la spital.

Actualizare: Declarația Dianei Cimpoeşu, şefa UPU Iaşi pentru Radio România Iași o puteți urmări mai jos.

 

Actualizare: ISU Iași confirmă că, din păcate, numărul persoanelor decedate a ajuns la 7. Trei persoane rănite, inclusiv o femeie însărcinată care se afla în ambulanță, au fost transportate de urgență la spital.

Știre inițială: Un accident mortal a avut loc în această dimineață, 1 februarie, în localitatea Sârca din judeţul Iași. Conform informațiilor furnizate de Centrul Infotrafic, în jurul orei 07.00 „într-o curbă,  s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion, o ambulanță și un autoturism. Potrivit primele date, 9 persoane au suferit leziuni, 5 dintre ele sunt în stop cardio-respirator, alte 4 acuză dureri, dar sunt stabile. La fața locului acționează echipaje medicale și descarcerarea”.

România TV informează că în cazul a cinci persoane a fost declarat decesul iar pentru șoferul camionului se fac manevre de resuscitare.

Traficul rutier în zonă se desfășoară alternativ, pe un fir.

Conform informațiilor furnizate de Nicolae Popovici, purtător de cuvânt la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere Iasi, „Basculanta se deplasa de la Iași spre Târgu Frumos, a intrat pe contrasens unde a acroșat ambulanța apoi s-a răsucit și a intrat frontal in microbuzul cu muncitori care circula regulamentar spre Iasi”.

Vom reveni cu amănunte.

ZCH

Foto: DRDP Iași

Video: ISU Iași

Articolul precedentPrimăria Piatra Neamț: „A deveni unul dintre cele 100 de orașe verzi ale Europei este un angajament”
Articolul următorMara Calista, deputat PNL: „Cea mai mare prioritate este implementarea PNRR”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.