0:00

VIDEO. Accident groaznic pe DN28. 7 persoane și-au pierdut viața, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare ora 11.00: Femeia însărcinată din ambulanţa SAJ de la Târgu Frumos, în vârstă 24 de ani, aflată la prima sarcină, care s-ar părea că este infectată cu noul coronavirus, a fost transportată la Maternitatea Elena Doamna din Iaşi.

Şoferul ambulanţei a fost şi el transportat la UPU cu splina ruptă şi umează să intre în operaţie. Asistenta de pe ambulanţă a suferit şi ea unele leziuni fiind transportată la spital.

Actualizare: Declarația Dianei Cimpoeşu, şefa UPU Iaşi pentru Radio România Iași o puteți urmări mai jos.

 

Actualizare: ISU Iași confirmă că, din păcate, numărul persoanelor decedate a ajuns la 7. Trei persoane rănite, inclusiv o femeie însărcinată care se afla în ambulanță, au fost transportate de urgență la spital.

Știre inițială: Un accident mortal a avut loc în această dimineață, 1 februarie, în localitatea Sârca din judeţul Iași. Conform informațiilor furnizate de Centrul Infotrafic, în jurul orei 07.00 „într-o curbă,  s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion, o ambulanță și un autoturism. Potrivit primele date, 9 persoane au suferit leziuni, 5 dintre ele sunt în stop cardio-respirator, alte 4 acuză dureri, dar sunt stabile. La fața locului acționează echipaje medicale și descarcerarea”.

România TV informează că în cazul a cinci persoane a fost declarat decesul iar pentru șoferul camionului se fac manevre de resuscitare.

VIDEO. Accident groaznic pe DN28. 7 persoane și-au pierdut viața, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Traficul rutier în zonă se desfășoară alternativ, pe un fir.

Conform informațiilor furnizate de Nicolae Popovici, purtător de cuvânt la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere Iasi, „Basculanta se deplasa de la Iași spre Târgu Frumos, a intrat pe contrasens unde a acroșat ambulanța apoi s-a răsucit și a intrat frontal in microbuzul cu muncitori care circula regulamentar spre Iasi”.

VIDEO. Accident groaznic pe DN28. 7 persoane și-au pierdut viața, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Vom reveni cu amănunte.

ZCH

Foto: DRDP Iași

Video: ISU Iași

Articolul precedentPrimăria Piatra Neamț: „A deveni unul dintre cele 100 de orașe verzi ale Europei este un angajament”
Articolul următorMara Calista, deputat PNL: „Cea mai mare prioritate este implementarea PNRR”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.