spital bicaz

Președintele CJ Neamț, Culiță Tărâță reconfirmă apropiata redeschidere a spitalului orășenesc Bicaz. La unitatea sanitară în cauză s-a sistat activitate la începutul lunii aprilie a anului 2011, iar de atunci a intrat în conservare. Luni, 28 aprilie, a fost înaintat către Ministerul Sănătății un dosar care cuprinde toate documentele prin care să se arate că spitalul are personal medical, are secții, are cabinete pentru Ambulatoriu.

”Spitalul de la Bicaz se va deschide. Săptămâna trecută am fost la Ministerul Sănătății împreună cu domnul primar și cu doamna de la DSP și avem promisiunea fermă că se va deschide. Inclusiv fostul ministru al sănătății Nicolăescu a fost alături de noi. Sunt 40 de paturi deja alocate și încă 9 de la Bisericani, în total 49. Poate nu vor fi 100 dar măcar 60-70 vor fi. Spitalul este deja dotat cât pentru o unitate raportată la numărul de locuitori din Bicaz. În plus sunt locuitorii de pe Valea Muntelui. Am vorbit cu ministrul sănătății. Spitalul trebuie redeschis pentru că a fost închis ilegal”, a declarat președintele Culiță Tărâță. (I.C.)

Articolul precedentReabilitarea TT, din nou în lumina reflectoarelor
Articolul următorInterviu cu Marian Bondrea, fostul antrenor al FC Ceahlăul

1 COMENTARIU

  1. POVESTI! SPITALUL BICAZ DACA VA FI REDESCHIS VA PRIMI PATURI DOAR DIN REDISTRIBUIRI ,DIN CELELALTE SPITALE DIN JUDET.ASTA NU INSEAMNA CA VA FI CA INAINTE DE INCHIDERE IN 2011.PRACTIC IN 2013 PONTA A TAIAT IN NEAMT CAM 112 PATURI.IN TOTAL PE TOATA TARA S-AU INCHIS IN 2013 ECHIVALEMTUL A 15 SPITALE CU 230 PATURI! DECI..CONTINUA ACEEASI POLITICA DE A TAIA PATURI CA SI BOC!! SPITALUL BICAZ NU VA FI REDESCHIS DECAT DACA SE VA TAIA FINANTARE DIN CELELALTE SPITALE MURIBUNDE DIN JUDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asta e propaganda politica acum cu alegerile europarlamentare!

Comments are closed.