0:00

Președintele PDL Neamț a comentat legislația actuală privind aleșii locali și faptul că procedura pentru ridicarea sprijinului politic pentru cei care nu mai reprezintă interesele formațiunii pe listele căreia au candidat este anevoioasă. Alexandru Drăgan spune că nu îi va da afară pe primarul Gheorghe Ștefan sau pe Laurențiu Leoreanu.

“Sunt probleme de ordin legislativ. Dacă îl dau afară, îi fac un bine și el merge la alt partid. Pe mine nu mă ajută, dar nu vreau ca eu să-l ajut pe el. Dacă îl dau afară, el nu mai are nicio problemă. Nu vreau să-i fac rău, Leoreanu a făcut rău partidului, dar eu nu vreau să-i fac bine. Trebuie să ies cu flori? Nu îi fac nimic. Același lucru este valabil și pentru domnul Gheorghe Ștefan”.

Mai spre finalul conferinței de ieri, Drăgan a luat un calcul o „împăcare”: “Nu pot să spun că a făcut un bine PDL, a făcut un rău organizației de la Roman, dar nu trebuie să ne certăm. Ce am eu cu domnul primar? Îl respect. Nu am nimic împotriva lui. S-ar putea să fim împreună mai târziu. De ce trebuie să ne privim ca dușmani și nu ca parteneri politici?!”. De altfel, Drăgan a spus că este de acord să încheie înțelegeri cu toate partidele pentru ca, la alegeri, să nu se atace, subliniind că nu-i plac “mizeriile”. (C. MATEI)

Articolul precedentIonuţ Matache – noul şef al Poliţiei Roznov
Articolul următorMisiune contracronometru pentru salvarea unui fântânar