reclama autocenter

Mai mulți șefi de secții din Spitalul Județen Neamț vor trebui să se pregătească pentru examen, dacă vor să-și mai păstreze aceleași locuri de muncă. Este vorba despre o decizie pe care unitatea spitalicească a luat-o la sfârșitul anului trecut. De vineri, 10 ianuarie, a început oficial perioada de înscrieri, dar până ieri, niciun candidat nu îşi depusese dosarul de înscriere.

Locuri sunt disponibile pentru secțiile ATI, Cardiologie, Obstretică-ginecologie, Psihiatrie, Reumatologie și pentru laboratoarele de Radiologie-Imagistică și Analize Medicale. Încă două locuri scoase la concurs sunt cele pentru Serviciul Județean de Medicină Legală și pentru UPU-SMURD.

„Se dă examen doar pentru secțiile unde există un contract de administrare pe perioadă determinată. Medicul era, până acum, delegat pentru o perioadă de 6 luni. Acum se va da examen pentru ocuparea postului pe perioadă nedeterminată. Este o regulă necesară pentru acreditarea spitalului”, a declarat dr. Ioan lazăr, managerul SJ Neamț.

Taxa de înscriere este de 400 de lei. Pe lângă acest aspect concurenții trebuie să fie pregătiți pentru o probă scrisă și una practică. Iar dacă trec de acest hop, vor susține interviul care constă în prezentarea unui proiect de management privind evoluția viitoare a secției/laboratorului. La toate acestea trebuie să exsiste obligatoriu o vechime de cel puțin 5 ani în specialitatea postului și 3 ani fără întrerupere în secția/ laboratorul la care a fost scos postul pentru concurs. (M.T.)

Articolul precedentExtraordinară de 5 minute la Roman
Articolul următorConcursurile de la Spital, aproape de final