reclama autocenter

În maxim o săptămână, Spitalul Roman va trage linie la concursurile organizate pentru ocuparea de funcții atât pe palierul administrativ, cât și cel medical. Cea mai mare concurență a fost pentru ocuparea funcției de registrator la Farmacie, acolo unde au fost 18 candidați, dar numai patru au reușit să obțină la proba scrisă peste nota 7.

O colegă a reușit pentru postul de la resurse umane, s-a ocupat și postul administrativ, iar acum urmează proba practică pentru postul de la aprovizionare. Notele sunt mulțumitoare, dar au fost și unele note mici. Am avut și contestații, două la postul de registrator pentru farmacie. Concurența a fost foarte mare, însă contestațiile nu s-au făcut pe modul de organizare a concursului, ci pe modul de notare a tezelor”, a declarat managerul unității, doctorul Cătălina Pălăncianu.

Și la postul de registrator cu jumătate de normă pentru cardiologie s-au înscris nu mai puțin de 7candidați, dar numai unul a fost admis. Pentru posturile de registrator, tot cu jumătate de normă, pentru ortopedie și neurologie, nimeni nu a trecut de proba scrisă, cea mai mică notă fiind 4,02, iar cea mai mare – de 6,01. Pe 14 ianuarie a avut loc și concursul pentru ocuparea postului de asistent medical la ATI, unde un singur candidat a fost declarat admis din totalul de 8 înscriși. Ultimele rezultate făcute publice de Spital sunt pentru postul de asistent medical de farmacie. Pe cele două locuri disponibile, din cei 11 candidați înscriși, 3 nu s-au prezentat, și doar 5 au obținut la proba scrisă nota minimă care le permite prezentarea la interviu. (C.M.)

Articolul precedentȘefi de secție, chemați la examen
Articolul următorSponsorizări la Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ