Letitia Damoc

Medicul Letiția Damoc a fost demisă din funcția de manager general al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț. „O respect pentru ce a făcut, dar este un ordin al ministerului iar eu trebuie să-l pun în aplicare”, a declarat dr. Dan Morenciu, directorul DSP Neamț. Putem presupune că în spatele acestui ordin se ascund nereguli descoperite în urma unui control făcut acum o lună și jumătate. Întrucât nu există nimic oficial, putem doar să vorbim la nivel de bârfe. Se vorbește despre nereguli în legătură cu reparațiile parcului auto, despre nereguli în gestionarea combustibilului și achiziționarea unor dispozitive electronice. Relația Raed Arafat – Letiția Damoc, foarte bună în trecut, în vremurile de pionerat ale SMURD-ului, se pare că s-a deteriorat în momentul în care s-a discutat despre desființarea Ambulanței Neamț și dezvoltarea SMURD-ului. Am încercat să stăm de vorbă și cu doamna Letiţia Damoc, dar, din păcate, nu a răspuns. Demiterea doamnei Damoc, care are contract de management cu DSP Neamț, va duce pe cale de consecință la schimbarea întregului comitet director. (Z.C.H.)

11 COMENTARII

 1. ia dat Dumnezeu ce a meritat. interesant este cum s-au albit toate acuzatiile de coruptie care au fost prezentate ani dea randul in emisiuni tv locale si centrale, plus doua carti scrise de un fost angajat!! cred ca Dumnezeu va face lumina pana la capat, iar mafia de acolo va plati pt jafurile banilor publici supti prin diferite artificii! oricum, veti vedea ca ambulanta este o casta bine protejata de politicul nemtean si nu numai! succesuri Leti & company si multe, multe drumuri prin instante!

 2. Aceasta demitere trebuia sa vina de mai multi ani! COLCAIALA DE AFACERI,DE FINI SI NASI,….DE PILE ADUNATE DE DOCTORITA DAMOC IN INTERIORUL AMBULANTEI …DESFACEREA CONTRACTELOR DE MUNCA ALE CELOR 7-8 MECANICI ACUM CATIVA ANI…..necinstea si POLITICARIA AU TRIMIS-O PE DOCTORITA DAMOC EXACT ACOLO UNDE TREBUIA! Betivii din Ambulanta,SEFII DE SERVICII SAU BIROURI, ALESI DIN RANDUL CELOR FARA PREGATIRE ELEMENTARA SA OCUPE ACESTE POSTURI…AU FACUT PANA LA URMA SA SE INTAMPLE ACEST FAPT.Felicitari domnule ministru pentru decizie.ERA SINGURA SOLUTIE ..PREA S-A CRONICIZAT BOALA!AVIZ AMATORILOR!

 3. O mare nedreptate , asta e politicul din romania o femeie care salveaza vietii trebuie data la o parte sa vina cineva pus politic probabil care are studii de ECONOMIST si nu are legatura cu activitatea din Ambulanta asta e tara in care traim . ” Felicitari ” domnule ministru.
  Referitor la comentariile ulterioare , din cat am citit din articole doamna Damoc nu a fost data afara din cauza Managementului Defectuos , ci probabil politic:) . Vedem dupa replica instantei .

 4. Daca mai era o institutie de stat care mergea bine in judeul Neamt , asta era Ambulanta. Este de ajuns sa comparati Serviciul de Albulanta Neamt cu serviciile din jud. Bacau, Iasi, Suceava si veti constata ca cel din Piatra Neamt este cel mai bine organizat si dotat. Doctorita Damoc este sinonim cu Serviciul de Ambulanta Neamt. Dar ca in toate domkeniile de activitate unde politicul (dracul) si-a bagat coada , s-a ales praful. Si in cazul ambulantei s-a aplicat “cu succes” deviza romanului : De ce sa mearga bine cand poate sa mearga prost !
  Cat riveste pe JOJO care a postat primele doua comentarii este de fapt un tinichigiu reclamangiu cu 4 clase care a lucrat la Ambulanta , pe nume Iosub Janel, un puturos notoriu, carea reclamat pe toti salariatii, pe procuror, pe procurorul procurorului si acum are de platit pt toate minciunile si insinuarile facute.

 5. @voni. vezi ca Damoc avea relatii bune si in psihiatrie si da fuga sa te tratezi! tinichigiu poate este tactu si nu ma confunda cu vreun sef din ambulanta lui Damoc care bea pana usca paharele, sau eventual cu vreo muhaia din tesa angajata pe doi saci de ceapa…..verde! SOMN USOR VONI, LETY, PUSA, PANTAZIU SI RESTUL…….CIUMETILOR!

 6. Ia uite aplaudacii cum sar, recte voni.
  Excelenta decizie sa-i dea pe toti afara, Damoc cu vila ei, ambulantele reparate la finu in service, soferi care intra in sevraj in timpul serviciului dar care sunt tinuti in post pentru ca mama e la financiar, directoarea medicala care (…) cu (…) si nu merge la urgente ca vezi doamne “e ocupata” si cate si mai cate.

 7. FOARTE BUNA DECIZIA SCHIMBARII DIN FUNCTIE A DOAMNEI DAMOC SI A COMITETULUI DIRECTOR.O felicit pentru faptele bune pe care le-a facut DAR ERA DE MULT TIMP DEPASITA DE BETIVII SI PROSTII PE CARE I-A ADUS IN JURUL EI IN ORGANISMUL DE CONDUCERE.Gruparea din Comitetul direcxtor era un amestec de BETIE,INCOMPETENTA SI PROSTIE!FELICIT SI EU PE MINISTRUL NICOLAESCU!

 8. Parca prin anul 2008,doamna DAMOC I-A CERUT IN PRESA DEMISIA DOMNULUI NICOLAESCU.VEDETI IN PRESA DIN VARA LUI 2008 SI VETI VEDEA CA ATUNCI DOAMNA ERA PORTOCALIE,IAR ACUM SI-A LUAT-O PE MERIT PE COCOASA.sa zica multumesc ca nu o sa inceapa contra ei procese de risipa a banilor publici! EA CA MANAGER CE PAZEA LA AMBULANTA..SA FURE TOTI?

 9. Constat ca toate comentariile nefavorabile sunt facute de aceiasi persoana jojo=mihaela=elcyd= iosub janel , un semianalfabet , mare “scriitor” , om politic important al breslei de tinichigii , un frustat al soartei cu o cultura aleasa (dupa cum reiese din comentarii) , cultura acumulata in cei 4 ani de scoala primara.

 10. bravo Mihaela, Elcy si ……(asa se semneaza_ deoarece vad ca mai sunt si persoane care cunosc cum se fura acolo, cum repara la cumatrasu ambulantele, cum beau cei din tesa, pe ce criterii de oligofrenie au fost numiti anumiti sefi de birouri si nu in ultimul rand cu DEDICATIE SPECIALA PT OMUL CARE A LASAT FURCA CU CARE INCARCA CARTOFI LA CAP-ul DOCHIA MAREA EMINENTA SI DOCTORANDA IN ECONOMIE SUBTERANA, NIMENI ALTUL DECAT PANTAZIU COSTEL FOSTUL COLEG DE CLASA A SOTULI MANAGERULUI ETERN DORU DAMOC!!! VIVA LA COMEDIA….TRAIASCA REPUBLICA BANGLADEJ!

 11. @CARMA. Desteapto, tu crezi ca ziaristii de la acest cotidian sunt batuti in cap ca tine. Pai daca cineva posteaza in doua zile comentarii de pe acelasi calculator, oamenii ii dau flit sau nu mai posteaza comentariul. Dar tu avand nume de CARMA DE CAIAC CANOE atata gandesti. MAI BINE SPUNE TU CA ESTI VREO VEDETA DE LA AMBULANTA, VREUN PICOROM AZVARLIT LA CONTAINER DE NICOLAESCU MINISTRU, NU REGIZORUL SI MAI LASO CU LIMBA ROMANA CA TE MUSCA DE NAS> DUTE REPEDE SI FA NANITA CU PUSA CRETU, LETY GAGA, LEVIER DIR ECONOMIC SI COCOS SUGATIVA.

Comments are closed.