0:00

Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti vă invită să participaţi la ediţia a XXVIII-a a Salonului Naţional de Fotografie „Fotogeografica”. Înscrierile se pot efectua până pe 31 iulie 2024, online, AICI, cu lucrări în cele 3 secţiuni ale concursului: patrimoniu cultural, peisaj natural și wildlife, în categoriile elevi/studenți și open (fără limitare de vârstă).

Se fac înscrieri la concursul FOTOGEOGRAFICA 2024, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiJurizarea lucrărilor se realizează între 15-25 august  2024, iar anunţarea rezultatelor se va face în data de 15 octombrie 2024 cu ocazia vernisajului Salonului Fotogeografica 2024. Expoziţia cu cele mai valoroase lucrări va putea fi vizionată în perioada  15-30 octombrie 2024. Concomitent, vor avea loc o serie de evenimente complementare și conexe cu teme din domeniul ştiinţei, culturii sau sportului, conferințe și seminarii,  activități de informare și conștientizare publică.

Se fac înscrieri la concursul FOTOGEOGRAFICA 2024, ZCH NEWS - sursa ta de informații”Componența juriului este următoarea:

  • Secțiunea patrimoniu cultural: Ana Dumitru, Codrin Anton, Grigore Roibu
  • Sectiunea peisaj: Daniel Bălțat, Daniel Mîrlea, Zoltán Gergely Nagy
  • Secțiunea wildlife: Alexandra Ion, Gabriel Șerban, Silviu Matei
  • Președinte de onoare: Cristian Lascu

Se vor acorda câte trei premii, pentru fiecare dintre cele două secţiuni, la fiecare din categoriile anunțate. Acestea constau în programe şi tabere tematice (Romania Student Tour), workshop-uri în arii protejate. Fotogeografica este un brand consacrat și are, până în prezent, un palmares impresionant, fiind una dintre cele mai logevive acțiuni cultural-educative din România. Este cea mai importantă manifestare la nivel naţional din domeniul concursurilor de fotografie, având ca tematică promovarea valorilor naturii, a culturii şi tradiţiilor româneşti”, precizează organizatorii. (M.C.)

Articolul precedentAteliere educativ-creative la Biblioteca Neamț
Articolul următorCOD GALBEN Avertizare de caniculă pentru județele Bacău și Vaslui
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.