Organizația Municipală a PNL Iași se pregătește de alegeri interne, iar romașcanul Liviu Brătescu, principalul contra-candidat al Elenei Udrea la alegerile parlamentare pe Colegiul Roman – Ion Creangă, și-a anunțat, marți, 11 februarie, candidatura. Deși acesta a obținut mai multe voturi ca și candidat al USL, nu a prins un loc pe lista de parlamentari. Totuși, profesorul Brătescu a anunțat că țintește sus.

“Sunt unul dintre cei care au contribuit la realizarea Programului Liberal de Guvernare Locală, documentul programatic prin care le-am transmis ieşenilor viziunea noastră asupra problemelor care îi interesează. Cred cu tărie în faptul că, împreună cu profesioniştii care astăzi activează în PNL Iaşi, vom reuşi să rearticulăm acest program care să reflecte, în egală măsură, concepţia noastră liberală şi realităţile comunităţii locale”, a declarat Liviu Brătescu pe pagina sa de prezentare. Acesta a amintit în anunțul făcut legat de candidatura sa despre bătălia dusă în decembrie 2012, la Roman și Ion Creangă, împotriva deputatului Elena Udrea, atunci la PDL, acum la PMP: “Experienţa de 20 de ani acumulată în cadrul acestui partid pe care cu toţii îl iubim m-a făcut capabil să pot duce lupte grele în numele Partidului Naţional Liberal şi, implicit, în numele dumneavoastră. Mai mult, prin victoria obţinută în toamna anului 2012 la Roman împotriva Elenei Udrea, exponentul unui sistem pe care cu toţii îl condamnăm, am demonstrat că pot câştiga aceste lupte”.

Alegerile pentru șefia Organizației Municipale a PNL Iași vor avea loc pe 16 februarie, urmând ca, pe 5 aprilie, să aibă loc  Conferința Teritorială a PNL Iași. Liviu Brătescu este în acest moment vicepreședinte al filialei Iași a PNL. (C.M.)

Articolul precedentSindicatele Ga Pro Co Chemicals pregătite de proteste
Articolul următorFranțuzoaică „pustnică”, sub cerul liber din Neamț