0:00

Reviste: APOSTOLUL / 3/2013, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Consistent şi bine alcătuit şi acest număr al revistei “Apostolul”.

Ne-a reţinut din capul locului articolul lui Mihai Mancaş, “fiu, nepot şi strănepot de învăţători de ţară” (cum frumos se alintă domn profesor), despre calitatea apostolilor de la catedrele nemţene (şi nu numai), recenzia lui Mircea Zaharia la “Albumul de suflet” scris de actorul (şi scriitorul) Cornel Nicoară, utilul calendar cu “rememorări nemţene”, portretele unor dascăli cu care ne mândrim – Gheorghe Simon (şi în calitatea de poet, ilustrată de un grupaj de poeme), Ortansa Chiriac, Constantin Şerban (ambii plecaţi în alte sisteme de învăţământ, mai bune) – recenzia lui Constantin Tomşa la cartea “Haiduci şi tâlhari”, tableta (scrisă cu har) a lui Dumitru Rusu.

Nu lipsesc din paginile revistei rubricile permanente dar şi unele articole pe teme sindicale sau de învăţământ, cum ar fi “Metode de învăţare creativă”, “Un proiect Comenius multilateral”, “Definitivatul” etc.

Un sumar bogat al unei reviste care şi-a lărgit aria de colaboratori de la număr la număr. O revistă care te îmbie la lectură încă de la prima pagină.

Articolul precedentElena Udrea are încredere în Mişcarea Populară
Articolul următorMartiri ai temniţelor comuniste: Arsenie Boca