Elena Udrea are încredere în Mişcarea Populară, ZCH NEWS - sursa ta de informații

*deputatul nemțean subliniază: „dar voi rămâne membru PDL”

Elena Udrea, deputat PDL în colegiul 4 Roman a precizat, marţi, pe o reţea de socializare, că în cazul în care Mişcarea Populară va primi în rândurile sale politicieni, ar putea să se înscrie în cadrul acestei fundaţii. Totodată, Elena Udrea a adăugat că va rămâne în continuare membru al PDL.

”Vreau să fac o clarificare referitoare la declaraţiile mele privind Mişcarea Populară. Am vrut să spun că, dacă Fundaţia Mişcarea Populară va primi în rândurile sale politicieni, aş putea să mă înscriu în cadrul ei, la fel ca şi alţi colegi de partid. Am făcut acest comentariu pentru că acum fundaţia nu primeşte oameni politici. Asta nu înseamnă în niciun moment renunţarea la postura de membru PDL. Sunt membru PDL şi voi rămâne aşa şi în continuare”, a afirmat Elena Udrea.

 

(G.A.)

Articolul precedentDe vineri, un pictor ieşean la Neamţ: Mihai Coţovanu, pe simezele “Lascăr Vorel”
Articolul următorReviste: APOSTOLUL / 3/2013

5 COMENTARII

  1. PDL-ul se va rupe in doua,unii abia asteapta ca Basescu sa dea startul de inscriere in Miscare si va incepe crosul si lupta pentru posturi de conducere.

  2. Ai mare dreptate,MIHAI!Cred ca se traieste mult mai rau ca inainte.De fapt cifrele „nivelului de trai” spun asta!

  3. Inscrierea in MP e simpla : miscareapopulara.eu ! Eu, fiindca n-am facut politica sunt deja membru…astept cu interes actiunile fundatiei…probabil ca odata cu transformarea in partid zilele USL la guvernare incep sa se numere cu repeziciune invers !

Comments are closed.