Războiu din PRM Neamț – Faza pe banii din cotizații, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Am primit la redacție un comunicat din partea PRM Neamț aripa Stejărel Nistor, deci, oarecum implicit, Corneliu Vadim Tudor. Îl redăm integral, cu ceritudinea că astăzi vom primi și răspunsul dlui Dumitru Badea, președintele PRM Neamț alte aripi. Ne cerem scuze cititorilor că nu am mai stat să corectăm textul din punctul de vedere al diacriticelor.

«16.12.2013
COMUNICAT DE PRESA
Fata de acuzatiile transmise in presa locala de catre domnul Dumitru Badea, in legatura cu actiuni destabil\zatoare desfasurate de presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor si echipa sa, filiala Neamt a Partidului Romania Mare doreste sa aduca urmatoarele precizari:

Toate informatiile transmise de catre domnul Dumitru Badea sunt mincinoase si de natura a induce in eroare opinia publica si membrii PRM. Va reamintesc ca domnul Dumitru Badea a fost exclus din Partidul Romania Mare inca din luna iunie a acestui an. Domnul Dumitru Badea nu se mai afla in pozitia de a reprezenta PRM Neamt sau de a transmite informatii in numele Partidului Romania Mare. Presedintele legitim a partidului este Corneliu Vadim Tudor, fapt confirmat de catre Instanta de judecata prin respingerea modificarilor solicitate in baza procesului verbal aI Plenarei Consiliului National cu privire la statutul si la organele de conducere ale Partidului Romania Mare. Prin urmare, singurul care poate lua decizi in cadrul organizatiei de la Neamt a PRM este domnul Nistor Stejarel Dumitru, presedintele interimar numit de catre presedintele Corneliu Vadim Tudor.
Deciziile pe care acesta le-a luat impreuna cu seful organizatiei PRM Borlesti, Vasile Iliuta, sunt legitime si statutare si singurele care vor fi aplicate de catre organizatia PRM Neamt.

Presedintele PRM Neamt, Nistor Stejarel Dumitru, atragea atentia tuturor membrilor de partid inscrisi in filiala nemteana ca domnul Dumitru Badea nu mai are dreptul de a incasa cotizatiile banesti aferente.»
Semnează organizația și, probabil, dl. Stejărel Nistor.

Articolul precedentMoș Crăciun vine la OFSD Neamț
Articolul următorPolitică ca la noi, n-are nimeni!