emilia

Pe parcursul acestei săptămâni, organizația de femei a PSD Neamț va organiza mai multe acțiuni umanitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Șaizeci de copii, care provin din familii defavorizate și nu numai, sunt invitați la sfârșitul săptămânii la Muzeul de Istorie din Piatra Neamț pentru a-l întâlni pe moș Crăciun. Președinta OFSD Neamț, Emilia Arcan, și Moș Crăciun îi va aștepta pe aceștia cu dulciuri, fructe și jucării. În paralel, la Roman, Târgu Neamț, Piatra Neamț, Bicaz și Podoleni, fiecare șefă de organizație a doamnelor social-democrate va coordona acțiunea de a oferi cadouri – dulciuri și jucării – la peste 100 de copii nevoiași.

”Și acești copii îl merită pe Moș Crăciun, iar noi toți trebuie să le fim mai aproape, măcar acum în prag de sărbători. Eu personal, împreună cu membrele OFSD Neamț, am pregătit daruri pentru câteva zeci de copii. Îi așteptăm cu drag, așa cum am făcut-o și de Moș Nicolae. Împreună cu colegele mele ne vom întâlni cu 60 de copilași pentru care am pregătit mai multe surprize. Ne vom îndulci cu prăjiturele și ne vom bucura de această perioadă. La Roman, colega mea Iulia Havrici s-a întâlnit deja cu 25 de copii, iar la Târgu Neamț, președinta OFSD Mihaela Marian are în plan să ofere cadouri la câte 15 prichindei în fiecare zi a acestei săptămâni. La Piatra Neamț, colega mea Doinița Ciocan, chiar de ziua ei, pe 16 decembrie, și-a făcut cel mai frumos cadou, a ales să bucure cu dulciuri și jucării 25 de copii nevoiași”, a spus Emilia Arcan.

Articolul precedentProiectul european, un dar pentru comunitate
Articolul următorRăzboiu din PRM Neamț – Faza pe banii din cotizații