0:00

Radu Beligan, premiu de excelenţă pentru întreaga activitate, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Maestrul Radu Beligan a primit marți seară Premiul de Excelență pentru întreaga activitate la cea de-a XVIII-a ediție a Galei Superlativelor VIP 2013 “Oamenii Schimbării”, care s-a desfășurat la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”. Radu Beligan nu a putut fi prezent la eveniment, însă a transmis mulțumirile sale prin intermediul unui mesaj video.

“Au trecut mulți ani de când între mine și publicația dumneavoastră s-a legat o lungă și trainică prietenie. Se știe că între prieteni fiecare trebuie să dea câte ceva. Dvs. mi-ați dat de-a lungul timpului o mulțime de premii, culminând cu cel din seara aceasta, când am marele regret că nu vă pot sta alături. În schimb, eu v-am oferit întotdeauna dumneavoastră și cititorilor dumneavoastră dragostea mea iremediabilă. Vă iubesc și atât cât va vrea Dumnezeu, iubirea mea pentru dumneavoastră va rămâne neschimbată”, a spus maestrul Radu Beligan.

Printre laureații serii s-au numărat, la categoria Film, producătoarea Ada Solomon iar la categoria Teatru, regizoarea Chris Simion, conducătoarea companiei de teatru independent D’Aya.Premiul la categoria Artă Populară i-a fost acordat naistului Nicolae Voiculeț pentru spectacolul “Maria Tănase – 100 de ani de la nașterea sa”. Cercetătorul din Cluj-Napoca Radu Silaghi-Dumitrescu, inventatorul împreună cu o echipă de cercetători de la Facultatea de Chimie a Universității “Babeș-Bolyai” a sângelui artificial, a primit distincția pentru Știință și Viață.

Premiul pentru Muzică i-a revenit artistei basarabene din Republica Moldova Alexandrina Hristov, în timp ce distincția pentru Divertisment i-a fost acordată realizatorului emisiunii de umor “Doza de Haș”, Mikey H (pe numele său real Mihai Holhoș). La categorie Educație premiul i-a fost acordat tânărului inventator Ionuț Budișteanu, care la 20 de ani a fost cel mai tânăr premiant al galei. Distincția pentru Contribuție la Dezvoltarea Societății a fost acordată Fundației ADEPT Transilvania, înființată cu scopul de a conserva biodiversitatea și peisajele de Înaltă Valoare Naturală din zona Sighișoara – Târnava Mare. Au fost premiați de asemenea Carmen Brumă, Sorin Popescu și Roxana Tampau, de la SOS Satele Copiilor România. (Agerpres)

Articolul precedentAJOFM Neamț, planuri mari pentru 2014
Articolul următorPăstrăveni: Program încărcat cu noi investiții