0:00

Primăria deschide uşile Teatrului Tineretului, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Urmare a scrisorii deschise semnate de trei foşti directori ai Teatrului Tineretului, care trag, astfel, un semnal de alarmă asupra lucrărilor făcute la clădirea teatrului, primim la redacţie şi replica autorităţilor. Primăria Piatra Neamţ a decis să stea la dispoziţia tuturor celor interesaţi de modul în care s-a făcut restaurarea şi-i invită să ceară lămuriri direct de la cei implicaţi în proiect şi să vadă, cu ochii lor, cum arată acum clădirea. Vineri, 8 februarie, între orele 10 şi 14, în incinta TT vor fi prezente persoanele responsabile de realizarea investiţiei, reprezentanţi ai firmei constructoare şi proiectantul general al lucrărilor de restaurare, toţi pentru a oferi detalii şi explicaţii.

Semnatarii scrisorii deschise, Gheorghe Bunghez, Cornel Nicoară şi Mircea Zaharia,  i-au chemat nu doar pe cetăţenii oraşului, ci şi pe cei aflaţi acum în alte ţări să reacţioneze faţă de ceea ce ei au numit „mutilarea şi transformarea unei clădiri monument, a unui spaţiu în care TT a scris peste o jumătate de secol de sitorie, într-o sală oarecare” şi au solicitat autorităţilor un răspuns.

Articolul precedentCea dintâi biserică din Agapia
Articolul următorFlorile Ceahlăului – ediţia XXV

4 COMENTARII

 1. E o exagerare evidenta cu iz politic sustinuta de un oarecare domn, director la TT. Teatrul arata super bine si la exterior si la interior, eu care stiu cladirea asta de pe vremea lui Bungez apreciez cum arata acum. Bravo primariei si celor care au lucrat. Sint mindru.

  • Mugurel , mândrețea moșului,
   Spune-mi ultimele trei spectacole pe care le-ai văzut și când le-ai văzut. Am eu o bănuială că ești fudul în mod gratuit.
   Altminteri, ai dreptate: directorul TT face o mișcare cu iz politic – în limbajul uzual , ea se cheamă politică teatrală. Și, dacă chiar poți cita ce te-am rugat, înseamnă că face acea politică și în interesul tău.

 2. Aşa trebuia să se întâmple de mult. E bine şi mai târziu, decât niciodată.
  PS.
  Mugurelule, dacă eşti aşa de isteţ şi categoric, de ce nu ai curajul să semnezi cu numele din cartea de identitate. Acest lucru este dubios. Atât

 3. Toata investitia facuta in zona turnului lui Stefan este de prost gust si neutila. Mult mai bine arata zona inainte de aceasta investitie. Bani aruncati la gunoi de un primar iresponsabil.

Comentariile sunt închise.