Poliţiştii ieşeni au decis să sară în ajutorul răniţilor de la clubul “Colectiv” din Capitală, donând sânge. Dat fiind numărul mare de doritori (150 de persoane) a fost nevoie de planificare, anunţă IPJ Iaşi, într-un comunicat de presă.

“Pentru a veni în sprijinul răniţilor care se află în spitale ca urmare a incendiului  din clubul din Bucureşti,  poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi s-au mobilizat pentru a dona sânge. Pentru că peste 150 de poliţişti ieşeni şi-au exprimat dorinţa de a face acest gest umanitar, la nivelul IPJ Iaşi s-a realizat o planificare, grupe formate din câte  20 de poliţişti urmând să se prezinte în perioada următoare la Centrul de Transfuzii Iaşi“, se precizează în comunicatul citat.

Astăzi, 5 noiembrie, 27 de poliţişti de la Hârlău  au venit cu un autocar la Iaşi la Centrul de Transfuzii, pentru a dona sânge, ca semn de solidaritate pentru cei răniţi în incendiul din Bucureşti. Alături de aceştia au mai donat sânge şi poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Iaşi. (ZCH NEWS)

Articolul precedentColegiul Național ”Petru Rareș” – programat pentru anchetă
Articolul următorAlexandru Drăgan: ”PNL susține alegeri anticipate. Un nou Guvern, un nou Parlament! Asta vor românii!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.