Piatra-Neamţ: Campanie umanitară pentru o familie rămasă fără casă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFamilia Beşu din Piatra-Neamţ a rămas fără acoperiş deasupra capului, în pragul iernii, în urma unui incendiu devastator produs în noaptea de 22 spre 23 septembrie.  Nenorocirea s-a întâmplat din cauza unui scurtcircuit produs la autoturismul familiei în toiul nopţii (detalii aici).

Familia are doi copii şi un al treilea urmează să se nască.  Mama, în vârstă de 33 de ani, însărcinată, a suferit un atac de panică și intoxicații cu fum şi a fost transportată la spital. Starea ei fiind atunci destul de gravă, au fost necesare transfuzii de sânge.

Flăcările au mistuit tot ce aveau: acoperişul pe 250 mp, mansarda casei, mobilierul, toate bunurile aflate în mansardă şi într-o cameră de la parter şi documentele. Focul a distrus inclusiv instrumentul muzical la care studia Matei, fiul mai mare, elev în clasa a VIII-a la Liceul Victor Brauner.

În disperare de cauză, părinţii au apelat la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț, cu speranța că se vor găsi oameni de bine care să le ofere un sprijin financiar. Familia are nevoie de materiale de construcţii pentru a-şi reface urgent locuinţa, de haine pentru ei şi copii, mobilier şi alte lucruri strict necesare pentru a trece cu bine peste iarnă.

Cei care doresc să ajute financiar o pot face în contul deschis la Banca Transilvania, pe numele mamei, Ana-Maria Beşu, RO71BTRL02801201K00234XX.

Pentru donaţii în bunuri puteţi contacta Asociaţia Născută Înger din Piatra-Neamţ.

Impresionat de necazul acestei familii, profesorul preot Mihai Capşa-Togan a iniţiat o campanie online (detalii aici) pentru a strânge banii necesari pentru a-i cumpăra băiatului un alt fagot, care-i este necesar pentru a putea continua studiile. Cei care doresc să contribuie la această campanie pot apela la numărul de telefon 0745.766.288.

Angela Croitoru

Articolul precedentFamilie din Mărgineni salvată de vecinul pompier
Articolul următorPoliţiştii locali – cei mai tari din parcare!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.