Incendiu la o casă din Piatra-Neamț. O femeie a ajuns la UPU, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn noaptea de 22 spre 23 septembrie, în jurul orei 2,00, flăcări au izbucnit la o casă de pe strada Terasei, în extremitatea nord-vestică a orașului Piatra-Neamț. Incendiul a fost observat destul de târziu, dată fiind ora înaintată din noapte. La sosirea pompierilor focul ajunsese deja la acoperișul casei vecine.

Un vecin a dat alarma și i-a scos din casă pe toți membrii familiei, părinții și cei trei copii. Proprietara locuinței, o femeie în vârstă de 33 de ani, a suferit un atac de panică și o ușoară intoxicație cu fum. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Piatra Neamț.

Pompierii au reușit să stingă incendiul în limitele găsite. Au ars: acoperișul și mansarda casei pe o suprafață de aproximativ 250 mp, bunurile materiale aflate în camerele de la mansardă și într-o cameră de la parter, documente, un autoturism parcat într-un garaj de lângă casă și acoperișul celeilalte case pe o suprafață de 100 mp.

Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric produs peste noapte la autoturismul familiei.

Angela Croitoru

Foto: ISU Neamț

Articolul precedentProiect: 400 de milioane de lei de la stat pentru becuri prin programul „Rabla”
Articolul următorO familie în spital după ce un autoturism a intrat într-o căruță
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.