0:00

Medicii de la Centrul de Permanență din Dărmănești, împreună cu Primăria Piatra Neamț și preoții parohi de la mai multe biserici din cartier, vor organiza, miercuri, 12 februarie, o ceremonie de inaugurare a noului spațiu în care își desfășoară activitatea respectiva unitate sanitară. Reprezentanții direcției de asistență socială, departamentul care se ocupă de centrele medicale de permanență din Piatra Neamț spun că cel din Dărmănești deservește cartierul cu cea mai mare populație și este una dintre cele mai reprezentative unități medicale de profil din municipiul reședință de județ.

”De fapt este sfințirea noului sediu pentru că centrul medical de permanență din Dărmănești s-a mutat de pe Aleea Ulmilor, pe strada Gavril Galinescu nr. 46, în incinta Centrului Social Împreună. Invităm pacienții care au nevoie de servicii medicale la noul sediu din Gavril Galinescu pentru a beneficia de servicii medicale gratuite”, a precizat Ana Berea, director Direcția de Asistență Socială Piatra Neamț.

Centrul de Permanență din Dărmănești înființat de Primăria Piatra Neamț în colaborare cu CJAS Neamț funcționează ca toate celelalte centre de permanență din oraș având program zilnic între orele 8-15, iar în weekend personalul medical asigură permanența 24 de ore din 24. (I.C.)

Articolul precedentZăporul ținut sub control
Articolul următorMoșmande politice