reclama autocenter

În primul rând suntem din nou aliniați regulamentar și apți pentru a trimite urări de sănătate, prosperitate și tot bulucul de gânduri social democrate către un distin și onorabil domn senator den celălant municipiu care recentîmplinește un număr de ani, pe cae nu îi arată decât în buletin. Să mai menționăm că-i urăm să aibe vigilenție să nu puie o seamă de colegi lucruri trăsnite la Constituție, că mai știm noi pe unii care se dau doftori în fel de fel și nu știu să înfileteze un bec. Acuma noi nu vrem să facem atingere la faptul că așteptăm să fim udați cu licori fine și bucate alese, dat îl asigurăm pe domnu senator că vom ridica paharu în cinstea domniei sale, excepție fâcând ăsta den mijloc care de obicei îl ridică gol, pentru că vorba unui clasic al birturilor din hexagon, este o cale lungă între pahar și gâtul însetat, drept pentru care colegu îl surtează cum știe el mai bine, adică-l seacă de la gura sursei. La mulți ani, domnu senator, și să se faceți o constituție cumsecade și devreme acasă.

 Aflăm pe unde scurte că tot în celălant municpiu e vorba ca un nene vice de la pedeleul de acolo să facă salt înainte spre mișcarea asta care s-o înfiripat și care o devenit un fel de aspirator de pedelei. Dar mai interesant e faptul că insul de care facem vorbire nu știe nici cu spatele despre saltu ăsta. Acuma, că vrea să mimeze limba peștilor, că are silențio stampă pă faringe ori neuronu de serviciu blocat de partid nu știm, dar cumătru e sigur că e ceva necurat la mijloc. Dacă e să tragem de concluzii, dar să nu se rupă, or să fie mai multe zvonuri că nu știu care o să facă pasu spre mișcare, zvonuri care credem că au menirea să facă ficați negri la o seamă dă șefi și mai ales șăfului mare de la capitală, care și așa o răgușit la neuroni la mitingu făcut pe frig.

 Șpionetele nostru de la cejeu, ne-o tras de atenție că bugetu de la noi are niște probleme, că o seamă dă conselieri uniți prin alianție de cumătri vrea să face o moșmandă. Adică s-o gânditără ei că n-ar strica să deie un buget pă minus și să pună deoparte câteva meleoane de leușteni, pe care să-i administreze cum vrea mușchiu. Acuma, noi credem, că ei crede că dom prezidente (să trăiți!) o să fie plecat, ori o să se facă că nu aude, nu vede și nu suflă un cuvânt, devreme ce vor să face o astfel de grozăvie. Pe de altă parte, dacă ei este uniți pă interes, ne gândim că nu vedem cum o să contracareze dom prezident un tăvălug de voturi puse pe câștig ambuscat, bașca că opinia publică e amorțită și restu ar sufla da-s minoritari. Deci cine împarte, parte-și face.

Articolul precedentPermanența din Dărmănești are un nou sediu
Articolul următorIustin Pârvu şi Ioanichie Bălan, pomeniţi la Mănăstirea Petru Vodă