0:00

Oportunități pentru cei care vor să devină pompieri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTinerii nemțeni care își doresc să ajungă salvatori se pot înscrie la concursul organizat de Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” unde sunt 300 de locuri. Cererile de înscriere pot fi depuse de pe 18 octombrie până pe 5 noiembrie, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, doar în format electronic pe adresa de email [email protected].

24 noiembrie este termenul pentru depunerea documentelor la dosarul de recrutare și până la care are loc evaluarea psihologică, iar în perioada 7-13 decembrie are loc proba sportivă. Apoi, pe 16 decembrie se desfășoară testarea scrisă, iar între 20 decembrie și 25 ianuarie va fi evaluarea medicală. Rezultatele finale vor fi afișate pe 2 februarie.

Informații suplimentare sunt pe https://scoaladepompieri.ro/admitere.htm precum și http://www.ijsunt.ro/InformatiiPublice/ResurseUmane.htm. Relaţii privind organizarea şi desfăşurarea concursului pot fi obţinute în zilele lucrătoare de luni până vineri, între orele 08:00-16:00 la Serviciul Resurse Umane, telefon 0748038509, 0233216816 și 0233216815.

Se pot înscrie tinerii cu vârsta între 18 și 27 de ani, cetățeni români cu domiciliul în România, să cunoască limba română, scris şi vorbit, să aibă capacitate deplină de exerciţiu, apți medical, fizic şi psihologic. Candidații trebuie să fi absolvit liceuul cu diplomă de bacalaureat; să nu aibă antecedente penale; să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni; să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani; să nu fi desfăşurat activităţi de poliţie politică; să nu fi avut media la purtare mai mică de 9 în liceu.

FOTO: Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu”

(G. S.)

Articolul precedentProiect de OUG: Radierea automată a maşinilor fără RCA sau cu ITP-ul expirat
Articolul următorMara Calista, deputat PNL de Neamț: „Cred că fiecare dintre noi poate contribui la împiedicarea traficului de persoane”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.