reclama autocenter

Recent, a apărut la Editura „Tipo Moldova” din Iaşi o nouă ediţie a cărţii „România pe înţelesul tuturor”, o antologie selectivă a textelor publicate de scriitorul Adrian Alui Gheorghe la rubrica „Cronica de cinci secunde” din ziarul „Ceahlăul” şi în alte ziare din judeţ şi din ţară în perioada anilor 1994-1999, 2001-2002, 2003-2008 (peste 2500 de pagini!). Succesul de presă şi cel înregistrat la apariţia primei ediţii (2003) l-au determinat pe autor să publice o parte din texte şi în altă altologie care a părut la Editura „Compania” din Bucureşti în anul 2004 sub titlul „Ce rost are să trăieşti în România tranziţiei”, ediţie în care a adăugat şi un excelent eseu-povestire „Pipa domnului Smith sau Deriziunea care ne mănâncă”.

„E clar că nu e o carte adormitoare, dar că nu e nici o carte toxică. Uneori e bine să pui degetul pe rană şi să conştientizezi că rana există, că dacă nu torni peste ea dezinfectant poate să degenereze într-o boală incurabilă” – declara autorul despre cartea sa de la Editura „Compania”, în ziarul „Ceahlăul” din 2004 .

Articolul precedentSihaştrii taumaturgi de la Pocrov vindecau bolnavi
Articolul următorAcum 172 de ierni, în ianuarie: Un francez a jucat la o nuntă în Piprig

1 COMENTARIU

  1. Unde gasim cartea, sa o cumparam? Astept de multa vreme aceasta carte, Adrian a spus lucruri vizionare despre societatea romaneasca cu mult inaintea altora. Cins mai scrieti despre carti, domnule Sava, va rugam sa ne spuneti si de unde le putem cumpara.

Comments are closed.