0:00

Astăzi, 19 ianuarie, ISU Neamț a reluat, la ora 14, mesajele de alertare la Covid pentru locuitorii din Piatra-Neamț, Dumbrava Roșie, Costișa, Pângărați și Tămășeni. Sunt localități unde s-a depășit 6 la mie rata de infectare și atenționarea RO-ALERT transmite câteva îndemnuri privind regulile de protejare.

„ATENȚIE! În orașul/comuna …. Nivelul de raspândire a noului coronavirus (SARS-CoV-2) este unul ridicat, peste 6 la o mie de locuitori. RESPECTAȚI măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol, a dumneavoastră sau a celor din jur. Purtați corect MASCA, acoperind nasul și gura. Păstrați DISTANȚA și evitați aglomerațiile. Mențineți IGIENA MÂINILOR, evitați contactul cu suprafețele comune și DEZINFECTAȚI-VĂ după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. ÎNCURAJAȚI-I și pe cei din apropierea dvs. să respecte cu strictețe regulile! ISU NT”

 Mesajul este transmis o singură dată și este valabil pe perioada în care incidența infectărilor rămâne peste 6 la mie.

Mesaje RO-ALERT în localitățile din Neamț cu peste 6 cazuri Covid la mie, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Este a doua zi când se înregistrează peste 16.000 de cazuri noi în țară, record atins ieri. În județul Neamț au mai fost confirmate infectate 375 de persoane, iar incidența a urcat la 3,56 la mie. Sunt 27 de localități cu peste 3 la mie cazuri, în zona roșie și încă 25 unde rata este de peste 2 la mie, astfel că în perioada următoare este de așteptat ca mai bine de jumătate din județ să intre în scenariul roșu.

incidenta L 19.01.2022

 

Articolul precedentAcutalizare: Educația intră în grevă de avertisment
Articolul următorAcuzații incredibile. În arest preventiv pentru că a violat și agresat pe fiica iubitei sale