0:00

Acuzații incredibile. În arest preventiv pentru că a violat și agresat pe fiica iubitei sale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIoan Mocanu, 60 de ani, din Piatra Neamț a primit arest preventiv pentru 30 de zile pentru viol și agresiune sexuală. Magistrații Judecătoriei Piatra Neamț au luat această măsură împotriva lui ieri,18 ianuarie.

Bărbatul era într-o relație amoroasă cu o femeie din Piatra Neamț care avea o fiică. De multe ori iubita rămânea peste noapte la el acasă, context în care, Mocanu ar fi profitat de inocența fetiței.

Potrivit informațiilor furnizate de procurorul Mugurel George Darie, purtătorul de cuvânt al Parchetului  de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, primul viol a avut loc în primăvara anului 2017, când fetița avea doar 10 ani. Speriată și crezând că mama sa nu o va crede, date fiind relațiile amoroase cu acesta, fetița nu a spus nimic.

Agresorul a profitat de tăcerea victimei sale și a mai violat-o de două ori, în martie 2021 și în decembrie 2021, iar în august anul trecut a și agresat-o sexual. Abia în ianuarie anul acesta fetița nu a mai suportat și i-a povestit mamei sale, care, revoltată, a mers direct la poliție.

Angela Croitoru

Articolul precedentMesaje RO-ALERT în localitățile din Neamț cu peste 6 cazuri Covid la mie
Articolul următorPNL Neamț: Facturile la curent electric și gaze calculate greșit vor fi refăcute. Debranșările, interzise!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.